Egy amerikai politikus megtalálta a megoldást a migrációs válságra: űrlézer

2024. április 21. – 18:37

Másolás

Vágólapra másolva

Marjorie Taylor Greene nevét sajnos elég kevesen ismerik itthon, pedig igazán megérdemelné: ő az USA legszórakoztatóbb politikusa, aki egyszerre képes üzembiztosan hinni a világ összes összeesküvés-elméletében, oltásellenes, maszkellenes, oroszbarát, QAnon-hívő. Úgy lehet talán a legkönnyebben elképzelni, hogy emeljük Dúró Dórát a 23. hatványra, aztán adjunk a kezébe egy AR-15-ös félautomata gépkarabélyt, és tekerjük az egészet az amerikai zászlóba.

MTG a republikánus párt szélsőségesen trumpista jobboldalának kongresszusi képviselője, néha magánál Trumpnál is trumpistább, az Ukrajnának nyújtandó 61 milliárd dolláros segély kongresszusi vitájának kapcsán például az amúgy a republikánusok felé hajló New York Post bulvárlap ezzel a címlappal örökítette meg a ténykedését:

Fotó: New York Post
Fotó: New York Post

Ms. Greene szerint Ukrajna segítése helyett minden centet a mexikói határ megerősítésére kellene fordítani, ahol a migránsok beözönlenek az USA-ba, és elpusztítják a fehér, keresztény, heteroszexuális amerikai álmot. Egy most benyújtott törvényjavaslatában meg is fogalmazta, mire kellene konkrétan költeni a pénzt: űrlézerre.

Ezt kiegészítésként fűzné az ukrán segélyről szóló törvényhez, plusz egy másik kiegészítésben azt, hogy minden képviselő, aki megszavazza, kötelezően vonuljon be az ukrán hadseregbe. Amint az MSNBC megjegyzi, elég nehéz megállapítani, hol végződik a komoly politikus, és hol kezdődik a troll ezekben a javaslatokban. Főleg, hogy az űrlézer egyébként régi vesszőparipája MTG-nek, már 2018-ban megfejtette, hogy ilyenek okozták a kaliforniai erdőtüzeket is, a zsidó bankár család Rotschildek megbízásából.

Ezek után csak egyetértésünket tudjuk kifejezni az Alapjogokért Központot vezető Szánthó Miklóssal: GO ON, Marjorie!

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!