Herefogyatkozás: napfogyatkozás helyett egy néző nemi szervét vetítette le egy mexikói tévécsatorna

2024. április 10. – 13:40

Másolás

Vágólapra másolva

Egy mexikói hírcsatornán röhög az internet, amiért a napfogyatkozásról levetített nézői videók közé véletlenül becsúszott egy 18+ tartalom is: egy férfi nemi szerv, ami valamiért benne maradt a lejátszási listában, írja a New York Post.

Miközben a műsorvezető azokat a városokat sorolta, ahonnan látható volt a napfogyatkozás, a képernyő bal oldalán egy videó jelent meg egy férfiról, aki heréivel kitakarta az égi jelenséget. A YouTube-ra felkerült változatból sajnos – vagy szerencsére – sok mindent nem lehet látni, de az azért egyértelmű, hogy nem a napfogyatkozás látszik a videón.

A videót gyorsan levették a képernyőről, a műsorvezető pedig elmagyarázta, hogy a klipeket a nézők küldték be, ami azért teret hagy a bakiknak.

A „herefogyatkozás” egyébként egy prank Dél- és Közép-Amerikában, a 2019-es chilei napfogyatkozáskor is osztottak meg hasonló képeket és videókat az emberek. A Mirror szerint még a Motley Crue dobosa, Tommy Lee is felült a herevonatra, és egy hasonló videót tett közzé Instagram-oldalán, mielőtt azt eltávolították volna.

A tévéműsorba került villantást egyébként egy twitterező, Rhevolver vállalta magára.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!