Magyar Péter a „barátjáról”: Szereti az életet, és ez addig nem is volt gond, amíg a Fidesznek dolgozott

2024. március 19. – 18:02

Másolás

Vágólapra másolva

Áder János korábbi köztársasági elnök és Barlay Kristóf vállalkozó közös képét posztolta a Facebookra Magyar Péter. Barlay neve a napokban azért forgott a kormányközeli sajtóban, mert feltételezések szerint ő lehet Magyar Péter egyik segítője, a március 15-i rendezvény egyik szervezője.

A kormányzati médiabirodalom ingyenes lapja, a Metropol kezdte felhánytorgatni, hogyan is él Barlay. Pezsgőlocsolás, belvárosi ralik, jachtozás – ezek a lap szerint a vállalkozó kedvenc tevékenységei. A Metropol több posztot is átemelt Barlay TikTokjáról, ezek alapján a férfi minden bizonnyal valóban nem él rosszul.

A Metropol cikke természetesen futótűzként terjedt a fideszes médiában, szemlézte a Mandiner és az Origo is. A cikkekből kiderül, hogy Barlay „egy igazi aranyifjú életét éli”, hiszen síel, golfozik, hajózik, szivarozik, drága autókat vezet, ráadásul még külföldre is jár (!). Ezen persze most pont azok az újságok vannak nagyon kiakadva, akik Szijjártó Péter, Mészáros Lőrinc vagy akár Borkai Zsolt jachtos kalandjain sokkal kevésbé háborodtak fel.

Minden bizonnyal ezt akarta érzékeltetni Magyar Péter is a posztjával, amiben azt írja, Barlayval egy hete találkozott először, a kormányzati médiában mégis már a barátjának nevezik.

„…jó fej, igazi közösségépítő srác. És szereti az életet, ahogy a fiatalok általában. És ez nem is volt gond Tóniéknak, ameddig a Fidesznek dolgozott”

– írja Magyar.

Hogy Barlay pontosan mikor és mit dolgozott a Fidesznek, arról Magyar nem beszélt. Annyi biztos, Barlay két hónapja még feküdt olyan jól a Fidesz holdudvaránál, hogy a Mathias Corvinus Collegium vendégelőadónak hívja el egy rendezvényre, ahol – LinkedIn-oldala szerint – Barátság és Business címmel tartott előadást.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!