Áprilistól jön a 200 forintos vécéjegy a Westendben

2024. március 12. – 04:38

Áprilistól jön a 200 forintos vécéjegy a Westendben
Képünk illusztráció! Vécé a nagykőrösi futballpályánál, 1988-ban – Fotó: Vimola Károly / Fortepan

Másolás

Vágólapra másolva

Április elsejétől vége az ingyen csurgatásnak a Westend vécéiben, és ezzel még nem is fejtettük ki az összes dolgot, amit ezentúl csak a frissen telepített beengedőkapuk mögött végezhetünk, miután

200 forintot fizettünk a vécéjegyért.

Szerencsére a pláza üzemeltetői a 444-nek vázolták a részleteket, így közszolgálati jelleggel ismertetjük, hogyan néz ki a rendszer április elsejétől: aki

  • vécézni,
  • kezet mosni,
  • pelenkázni,
  • sminket igazítani szeretne,

az először is elfárad az automatákhoz, ahol vagy bedob 200 forint kápét, vagy bankkártyával fizet a vécéjegyért. A vécéjeggyel a forgókapuhoz megy, ott azt beolvastatja, és már szabad is az út a mellékhelyiség felé.

Miért lesz ez jó a Westend szerint? A bevásárlóközpontot üzemeltető cég csak az ön érdekei miatt kényszerül erre a lépésre, hiszen ezzel az ön „komfortérzete nőni fog”, a „magasabb színvonal” mellett „dedikált személyzettel” (ez alatt a vécésnénit, vécésbácsit értse) is találkozik majd.

A változás az összes olyan mosdót érinti, amely a Westend üzemeltetése alá tartozik, vagyis a mozi belső területén lévő és az egyes üzlethelyiségekhez tartozó mellékhelyiségeket nem.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!