Van, amit nem szabad feladni: 92 évesen 6. eljegyzését köti Rupert Murdoch

2024. március 8. – 14:56

Másolás

Vágólapra másolva

Rupert Murdoch médiamágnás eljegyezte barátnőjét, ami a 92 éves milliárdos sorrendben hatodik jegyessége, írja a BBC. A Fox és a News Corporation exelnöke állítólag már több hónapja randizik a 67 éves Elena Zukova orosz molekuláris biológussal, csapata pedig most megerősítette az eljegyzést. Ha összejön, akkor az esküvőt várhatóan idén tartják Murdoch kaliforniai szőlőbirtokán.

Murdoch tavaly is eljegyezte az aktuális szerelmét, de a jegyességük csak két hétig tartott, mert a milliárdos nem volt kibékülve a nála 26 évvel fiatalabb Ann Lesley Smith vallási nézeteivel.

Murdoch szerelmi élete az utóbbi két évben mozgalmasnak tűnik, 2022 augusztusában vált el ugyanis negyedik feleségétől, az egykori modell Jerry Halltól. Első felesége még egy volt légiutas-kísérő, Patricia Booker volt, akit az újságíró Anna Murdoch követett, a harmadik felesége pedig Wendi Deng vállalkozó volt. Murdochnak az első három feleségétől összesen hat gyereke van.

A volt médiamágnás időben intézkedett az utódlásáról is, amikor tavaly átadta fiának a Fox Corporation és a News Corporation elnöki székét.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!