Csak két hete szülte meg 8. gyerekét, de máris szépségversenyen indult egy amerikai influenszer

2024. február 3. – 07:55

Másolás

Vágólapra másolva

Két héttel nyolcadik gyereke születése után elindult az anyáknak és háziasszonyoknak rendezett Mrs. World amerikai szépségversenyen egy nyolcgyerekes amerikai nő. A 33 éves Hannah Neeleman újszülött gyerekével és egy sereg segítővel utazott Las Vegasba Utah államból, hogy ott legyen a versenyen. Az Instagramon 8,7 millió követővel, a Youtube-on pedig 1,27 millió feliratkozóval büszkélkedő influenszer anya, született feleség a New York Timesnak azt mondta a verseny előtt, hogy nem lesz ugyan teljesen lapos a hasa, de nem szégyelli megmutatni, hogy most szült.

„Sokunknak van gyereke, és nem hiszem, hogy szégyen lenne megmutatni, hogy most szültem” – mondta Neeleman, aki balerinából lett influenszer és abból él, hogy Ballerina Farm című oldalán rendszeresen bemutatja a családi életét, például azt, hogy nincs olyan süti, amit ne tudna megsütni, vagy azt, ahogy kovászos kenyeret süt és nyers tejet iszik. Rajongói között van többek között Jennifer Garner amerikai színésznő is.

Természetesen a szépségversenyről is posztolt, megmutatta azt is, hogy sikerült a babát is ellátni, szépen felöltözni és fürdőruhában végigvonulni a kifutón.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!