Egy magyar nő azt állítja, a kilencéves lányának Neymar az apja, ezért pereli a focistát

2024. január 31. – 17:18

Egy magyar nő azt állítja, a kilencéves lányának Neymar az apja, ezért pereli a focistát
Neymar a brazil válogatott mezében – Fotó: Eitan Abramovich / AFP

Másolás

Vágólapra másolva

Apasági vizsgálatot kér Gáspár Gabriella a szaúdi al-Hilal brazil válogatott csatára, Neymar ellen – írta az Azscore.com. Az egykori modell most raktárosként dolgozik, és ímélen válaszolt az újságírói kérdésekre.

Elmondta, hogy a 2013. áprilisi Bolívia–Brazília meccs után ismerkedett meg a focistával, másnap pedig már indult vissza Budapestre Bolíviából. Miután teherbe esett, írt a játékosnak, a menedzsmentjének és a családjának is, de nem kapott választ. Egy újságírón keresztül is próbálta felvenni a kapcsolatot a futballsztárral – sikertelenül. Azért döntött úgy, hogy nyilvánosságra hozza most a történetet, mert a lányának joga van tudni, ki az apja, és Neymar anyjának is joga van ahhoz, hogy tudjon arról: van egy harmadik unokája is. (A 31 éves Neymar nagyobb gyereke 12 éves, a kisebb néhány hónapos.)

Jazmin Zoé az anya elmondása szerint nagyon hasonlít a brazil sztárra, nemcsak nézi a meccseket, hanem a labdával is ügyesen bánik. A személyisége száz százalékban az apjáé, egyébként a nagymamájára is nagyon hasonlít.

Gáspár ügyvédje azt mondta, havi 30 ezer eurós tartásdíjat szeretne az ügyfele, mert nincs elég pénze arra, hogy egyedül nevelje a gyerekét, ezt pedig szeretné visszamenőleg is megkapni.

Egy másik brazil sztárnak, Robert Carlosnak született magyar nőtől gyereke, Cristofer Roberto da Silva Horváth már 16 éves, és a Real Madrid utánpótlásában nevelkedett.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!