Kimaxolja a pöffeszkedést a NER-kedvenc Oxygen Wellness: külön parkolót kaptak a böhöm nagy kocsik

2024. január 6. – 18:54

Másolás

Vágólapra másolva

Úgy alakították át a naphegyi Oxygen Wellness fitness- és sportklub parkolóházát, hogy mostantól külön parkolóhelye van a pöffeszkedő méretű városi terepjáróknak – derül ki Facebook-bejegyzésükből, amit a 444 vett észre. Egészen pontosan azt írják, hogy külön kategóriába sorolják a „nagyobb méretű autókat, pl. BMW X3, Lexus RX, Mercedes GLE stb.”

Ezeknek a „nagy méretű autóknak” a komplexum mínusz másfeledik szintjén mostantól külön, nagy méretű parkolóhelyek járnak. Az egyértelműség kedvéért a méretet a parkolóhelyen piktogrammal jelzik, a megtévesztés kedvéért viszont a nagy piktogramon nem egy SUV látható, hanem egy igazi terepjáró.

Az Oxygen Wellness arra is megkéri a kis autóval rendelkező vendégeit, hogy semmiképpen ne parkoljanak a nagy helyekre, mert az kizárólag a nagy autóknak van fenntartva. Sőt, még meg is jegyzik, hogy a céljuk csak az, hogy a nagy autóknak mostantól ne kelljen két kis helyet elfoglalni.

A naphegyi Oxygen Wellnes a NER-elit egyik kedvenc kikapcsolódási helyszíne, ahol korábbi beszámolók szerint Rogán-Gaál Cecília gyakran tölti idejét, de megfordult már ott Habony Árpád is. A wellnessközpontot üzemeltető cégben egyébként Mészáros Lőrinc társtulajdonos.

Tanulság 1.: Ha mostantól kis autóval megy az Oxygen Wellnessbe, mindenképp a kis helyre álljon!

Tanulság 2.: Reméljük ezt nemsokára az utcai parkolóhelyeknél is bevezetik, és külön büntetést találnak ki a nagy helyre parkoló kis autóknak.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!