Egyet tippelhet, milyen szexvideó került ki az egyik legnagyobb LMBTQ-ellenes amerikai szervezet alapítójáról

2023. december 24. – 09:07

Egyet tippelhet, milyen szexvideó került ki az egyik legnagyobb LMBTQ-ellenes amerikai szervezet alapítójáról

Másolás

Vágólapra másolva

A Moms for Liberty (Anyák a szabadságért) az egyik legjelentősebb, nőket tömörítő konzervatív szervezet Amerikában, saját bevallásuk szerint 45 államban több mint 115 ezer tagjuk van. A csoport nagy befolyással bír a republikánus párt támogatói között, fő témái az utóbbi időkben a járványellenes intézkedések kritizálása, az iskolai könyvbetiltások szorgalmazása, és az LMBTQ-közösség elleni fellépések voltak.

A szervezet alapítója, Bridget Ziegler férje a floridai republikánus párt elnöke, Christian Ziegler, aki ellen éppen szexuális zaklatási vádak miatt zajlik nyomozás. Már maga Ron DeSantis kormányzó is felszólította, hogy mondjon le a pártvezetői tisztségéről, de ő azt mondta, 2 millió dollárért cserébe lenne csak hajlandó erre.

A nyomozás részeként most a rendőrség birtokába jutott egy házi szexvideó, amin a melegellenes kijelentéseiről elhíresült Bridget Ziegler egy másik nővel szerepel. Azt egyelőre nem tudni, hogy ez a nő azonos-e azzal, aki a szexuális zaklatási vádakat felhozta a férje ellen, mindenesetre ő azt vallotta, hogy a házaspár mindkét tagjával volt szexuális kapcsolata.

Bár a Szájer József brüsszeli partijával indult új időszámítás harmadik évében ezen már nem illene csodálkoznunk, egyelőre sem Christian, sem Bridget Ziegler nem kommentálta a videó hírét.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!