Kedves tévénézők! A BBC bemondónője nem bemutatott a nagyvilágnak, csak poénra vette a visszaszámlálást!

2023. december 16. – 13:43

Másolás

Vágólapra másolva

Nagyjából egy héttel ezelőtt a brit tévénézők jelentős része kaphatott a szívéhez, amikor a nagy presztízsű BBC News vezető műsorvezetője, Maryam Moshiri azzal kezdte a szokásos esti híradást, hogy

bemutatott mindenkinek.

Teltek-múltak a napok, a brit közvélemény annak rendje-módja szerint felháborodott, a BBC viszont a kötelező bocsánatkérő kört leszámítva hallgatott, mígnem valaki – Moshiri saját bevallása szerint se neki, se a csatornának nem volt hozzá köze – megosztotta a teljes felvételt.

Amin látszik, hogy Moshiri (ahogy azt korábban állította) tényleg nem akarta telibe sérteni az összes nézőjét, csupán a minden élő adás kezdete előtt szokásos – és egy tapasztalt műsorvezető számára feltehetően meglehetősen unalmas – visszaszámlálást poénkodta el a stúdió szórakoztatására.

Moshiri az X-en meg is köszönte a névtelen jótevőnek, hogy közzétette a felvételt, ami bizonyítja, hogy nem volt benne semmilyen rossz szándék, csupán a közeli munkatársait és barátait akarta megviccelni. És ismételten elnézést kért mindenkitől, akit megbántott a gesztussal.

(Guardian)

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!