Toroczkai majdnem visszaszólt Azahriahnak, de aztán inkább a médiát és az Instagramot gyalázta

2023. november 15. – 20:55

Másolás

Vágólapra másolva

Nagyot futott hétvégén Azahriah Instagram-sztorija, amiben az éppen Párizsban koncertező popsztár egy tüllszoknyás balett-táncos férfit ábrázoló plakát kapcsán szólt be gúnyosan a Mi Hazánknak, ironikusan megköszönve, hogy Magyarországon nem találkozhat ilyen borzalmas látvánnyal. Ha valaki esetleg átaludta az elmúlt heteket, és most ébredt: ezzel arra utalt, hogy Dúró Dóra gyakorlatilag kirúgatta a Nemzeti Múzeum igazgatóját, L. Simon Lászlót, mert a múzeumban egy fotókiállításon 18 éven aluliak is láthattak meleg embereket ábrázoló képeket.

Két nappal később megérkezett a válasz a pártelnök Toroczkai Lászlótól, egy TikTok-videóban, amiben meghökkentően keveset foglalkozik Azahriah mondanivalójával. Ahhoz képest, hogy mennyire harcias szokott lenni a megszólalásaiban, gyakorlatilag bárkivel és bármivel kapcsolatban, látványosan óvatosan, kesztyűs kézzel bánik az énekessel, mintha tartana attól, hogy a rajongótábor megorrol rá.

Az üzenetben Toroczkai kitér arra, hogy:

  • A Facebook és az Instagram cenzúrázza őt, be is perelte emiatt az anyacégüket, meg is nyerte a pert, de így sem hajlandók visszaengedni a közösségi médiába, ezért végrehajtást kezdeményezett.
  • Ő már akkor ismerte Azahriaht, amikor még Paul Street néven youtuberkedett.
  • A gyerekekre csak a szenny ömlik az online közösségi felületekről és a Netflixről.
  • A gyerekek akkor lesznek boldogok, ha egy korrupció nélküli világban nőnek fel.
  • A média csak a szenzációt hajhássza, és elhallgatja, min dolgozik igazából a Mi Hazánk (egy olyan világon, ahol a gyerekek boldogan nőnek fel).

Végül gratulál Azahriah sikereihez, de figyelmezteti, hogy a siker nem tesz tévedhetetlenné. Végül még ad egy jó tanácsot az énekesnek, hogy vigyázzon Párizsban a közbiztonsággal, mert az borzasztó.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!