Musical készült Gwyneth Paltrow síbalesetének bírósági tárgyalásából

2023. november 15. – 17:15

Másolás

Vágólapra másolva

Vannak a szórakoztatóiparnak olyan ágai, ahol évek óta általános a panaszkodás arra, hogy kevés az újszerű, kísérletező kedvű produkció, csak a már bevált ötleteket ismételgeti mindenki – és 33 Marvel-film vagy 24 Call of Duty videojáték után ez igazából teljesen jogosnak is tűnik. És van a londoni színházi világ, amire igazán nem lehet ilyen jellegű panasz, legalábbis az Awkward Productions nevű társulatra biztosan nem, ők ugyanis olyan messzire engedték a kreativitást, hogy musicalt készítettek Gwyneth Paltrow síbalasetéből és annak bírósági tárgyalásából.

Maga a baleset 2016-ban történt: egy Terry Sanderson nevű nyugdíjas szemésszel ütközött össze egy utahi sípályán az Oscar-díjas színésznő, aki mostanában inkább extrém áltudományos átverésekkel bizniszel egészségguruként. Sanderson három évvel később perelt, 3,1 millió dolláros kártérítést követelve a törött bordáiért és az agyrázkódásáért. Paltrow viszontperelt, mondván, a férfi okozta az ütközést, de ő megelégszik 1 dollár kártérítéssel ezért (plusz az ügyvédi költség). 2023-ban került bíróság elé az ügy, a média által nagy figyelemmel kísért tárgyaláson a bíró a színésznőnek adott igazat.

Hogy mindezt hogy lehet zenés színpadi előadásba önteni, decemberben kiderül, a jegyárak egészen barátiak (15 font, azaz 6500 forint), az előadás korhatára 16 év.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!