Egy éven belül 20-szor színlelt szívrohamot egy férfi, így akarta megúszni a drága éttermi számlákat

2023. október 19. – 16:37

Másolás

Vágólapra másolva

Önnel is előfordult már, hogy egy drága étteremben vacsorázott, és a számlát látva eljátszott a gondolattal: milyen jó lenne fizetés nélkül angolosan távozni?

Nos, egy Spanyolországban élő 50 éves litván férfi mindent elkövetett azért, hogy ezt nem is egyszer, hanem egy éven belül 20-szor tehesse meg. Ugyanis bevált taktikája volt, hogy szívrohamot színlelt, így akarta megúszni a számlák kifizetését. Az átverésnek viszont nem lett jó vége, mert a férfit múlt hónapban letartóztatták – közölte a helyi rendőrség, írja az Insider.

A legutóbbi alkalommal a férfi két whiskyt és tenger gyümölcsei paellát rendelt, és az étkezés végén 34,85 eurós, azaz körülbelül 13 ezer forintos számlát kapott. A férfi azt állította, hogy a szállodai szobájába megy készpénzért, de az étterem személyzete nem engedte fizetés nélkül távozni. A férfi ekkor drámaian a földre vetette magát, és úgy tett, mintha szívrohamot kapott volna.

Az étterem személyzete nem dőlt be a trükknek, és kihívta a rendőrséget, a rendőrök pedig azonnal felismerték a férfit, akit korábban már négyszer tartóztatták le hasonló okok miatt. Egy rendőr szerint a férfi általában mosolyogva üdvözölte a kollégáit, úgy tűnt, nem zavarja, hogy egy-két éjszakát rács mögött kell töltenie.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!