Orbán Balázst vett a kezébe A Nagy Ő versenyzője, és ez a politikai igazgatónak is feltűnt

2023. október 16. – 13:35

Másolás

Vágólapra másolva

„Elstartolt a TV2-n ‘A Nagy Ő’ legújabb évada. Azt hiszem megvan, hogy kinek szurkolok” – ezzel rakott ki egy fotót a TV2 műsorából Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója a Facebookra az egyik versenyzőről, Smith Adélról, amint a műsornak helyet biztosító, amúgy Tiborcz-érdekeltségbe tartozó turai kastélyban a kezében tartja Orbán Balázs egyik könyvét.

Smith „A magyar stratégiai gondolkodás egyszeregye” c. könyvet vette le több száz könyv közül, és bevallása szerint ezt maga választotta, nem kapta – mondta a Telexnek. Arra, hogy bele is olvasott-e, azt mondta, hogyne, másfelől pedig azért vette le a polcról, hogy ne unatkozzon.

„Kikérem magamnak, hogy ostobának állítanak be, intelligens, erős, okos nőnek tartom magamat, nem szartam a diplomáimat, három nyelven beszélek, jótékonykodom, segítem a gyerekeket, ingyen jógát is tartottam” – mondta a Telexnek Smith Adél, aki 16 év után költözött vissza Magyarországra, ahol mesterfodrászként dolgozik. A diplomáira részletesen nem tér ki, de többször hangsúlyozta, hogy a fodrászattal foglalkozó Paul Mitchell Akadémián tanult az Egyesült Államokban, sőt, tanított is ott.

A Nagy Ő szereplőjét többen bírálták kinézete, szépészeti beavatkozásai miatt Orbán posztja alatt is. Erre azt mondta, csak mosolyogni szokott, amikor Stiflef mamájának hívják, mert az önbizalma nagyjából a helyén van, tisztában van az értékeivel.

Kitért ugyanakkor arra is, hogy a műsor kezdete előtt részt vett egy arckezelésen, ami miatt az arca elkezdett felduzzadni, eltorzulni, és idővel rosszul is lett.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!