Egy fekete medve lopta el egy 15 éves fiú szülinapi tacóját Mexikóban

2023. szeptember 27. – 20:58

Másolás

Vágólapra másolva

A mexikóvárosi Santiago 15. születésnapját piknikezéssel és születésnapi tacóval ünnepelték, amikor egy fekete medve ugrott az asztalhoz a Monterrey város szélén lévő parkban. A Down-kórban szenvedő fiú születésnapi ünneplése épphogy elkezdődött, egy medve lépett az asztalhoz, és enni kezdte a tacót, a sült krumplit és a salsát. Az anya gyorsan eltakarta fia szemét, védve őt az állattól, miközben egyik barátnője videózta az esetet:

Az anya később arról beszélt, az egész legrosszabb része az volt, hogy a gyereke megijedt, Santiago ugyanis „nagyon fél az állatoktól, egy macskától vagy egy kutyától is megijed”. Az anya azért takarta el a gyerek szemét, hogy az ne ijedjen meg, nehogy az ijedtségre válaszul támadjon a medve.

A parkban bár szoktak medvék lenni, azok általában hajnalban és szürkületkor jelennek meg, így a napközbeni medvelátogatás mindenképp szokatlan. „Nagyon közel volt hozzánk, hallottuk, ahogy morog, ahogy eszik, érezni lehetett a szagát” – tette hozzá az anyuka.

Végül a videózó nő vett észre egy adag enchiládát, amit a medve még nem evett meg, azt gyorsan arrébb dobta, az állat pedig követte az ételt. A nő beállt ezután a medve elé, védve az anyát és fiát, így ők arrébb tudtak menni – a medve pedig nem sokkal később távozott. Santiago születésnapját később megünnepelték, új születésnapi tacókat is kapott.

(Guardian)

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!