Ezeréves ufókat találtunk! – állította a mexikói parlament előtt a férfi, aki pár éve lebukott egy kamuufóval

2023. szeptember 13. – 22:35

Másolás

Vágólapra másolva

Két állítólagos „ufótesttel” bindzsizett be a mexikói parlamentbe egy mexikói újságíró, Jaime Maussan: Maussannak, szögezzük le előre, semmilyen tudományos képesítése nincs, magát ufológusnak tartja, újságíróvégzettségének megszerzése után pedig karrierje nagy részét arra tette fel, hogy ufós műsorokat készítsen.

Tehát ez a Maussan bement egy napja két testtel a mexikói parlamentbe, ahol a Mexikói Kongresszus rendkívüli ülésén azt állította, a nála lévő két test földönkívüliké, ráadásul ezer évesek. Maussan eskü alatt vallotta, hogy ufókat talált, állításait azonban nem bizonyították (ahogy az általa hivatkozott felfedezések egy részéről is kiderült később, hogy valótlanok).

Mindenesetre a bulvárra szomjazó világsajtó a férfi állításait kész ténynek vette „tényleg léteznek idegenek?” illetve „bebizonyították, hogy léteznek ufók” szalagcímekkel teleszórva a világot.

Az úgynevezett „ufók” egészen hasonlítanak arra a 2015-ös „ufóra egyébként”, amit Jaime Maussan Peruban talált. Ekkor az újságíró azt állította, hogy egy földönkívüli testét találta meg, ezt pedig – hasonlóan a mostanihoz – pár általa talált tudós is megerősítette. A testről később kiderült, hogy egy mumifikálódott ember, a test pedig egyedül azért volt apró, mert egy gyermeké volt.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!