Dobrev Klára váratlanul felbukkant a Fidesz kötcsei piknikjénél, de nem Orbánnal próbált szövetkezni

2023. szeptember 9. – 10:55

Másolás

Vágólapra másolva

Szombat reggeltől sorra érkeznek a kormánypárti és kormányhoz közel álló emberek a kötcsei Dobozy-kúriához, hogy meghallgassák Orbán Viktor beszédét, aki ilyenkor zárt körben vázolja a Fidesz politikájának fő irányvonalait. Ebben még nincs is semmi különleges, azonban feltűnt egy érdekes meglepetésvendég is a környéken,

méghozzá a DK EP-képviselője, egyben a párt árnyékkormányának miniszterelnöke, Dobrev Klára.

Szemfüles kollégáink egy képet is lőttek a politikusról, ahogy autójával elhajt a kúria bejárata előtt, közvetlenül ott, ahova a kormánypárti meghívott vendégek is érkeznek.

Fotó: Hevesi-Szabó Lujza / Telex
Fotó: Hevesi-Szabó Lujza / Telex

Naiv olvasóinkban felmerülhetne a kérdés, hogy mit keresett Dobrev Klára éppen akkor a kúria előtt? Talán őt is meghívták Orbán Viktor stratégiai fejtágítására? Vagy pont hogy nem hívták meg, de nagyon szeretett volna részt venni a rendezvényen, ezért megpróbált beosonni? Netalántán az összeesküvés hívő olvasóinkban még az is felmerülhetne, hogy talán a DK titokban szövetséget kötött a Fidesszel?!

Megkerestük az ügyben a Demokratikus Koalíció sajtóosztályát, akik ezeknél eggyel földhöz ragadtabb választ adtak a kérdéseinkre:

Dobrev Klára ma reggel a saját kertjükből indult el Kalocsára, a Paprikafesztiválra.

Ugyanis a politikus családjának nagyon közel van a nyaralója a kötcsei találkozóhoz. A fideszes rendezvénynek tehát SEMMI köze ahhoz, hogy az EP-képviselő éppen szombat reggel ment a kocsijával az érintett útszakaszon. Azt is megtudtuk, hogy Dobrev Kláráék a hétvégéket ott szokták tölteni a nyaralójukban.

Az időzítés azért mindenképp érdekes, hiszen azt már régóta lehetett tudni, hogy mikor lesz a kötcsei piknik. Mindenesetre kíváncsiak vagyunk olvasóink véleményére is.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!