Túl hangosan szerette egymást a fiatal pár, mentőt hívott rájuk egy aggódó szomszéd

2023. augusztus 8. – 10:00

Másolás

Vágólapra másolva

A társasházi/paneles élet nem mindig móka és kacagás. Van, hogy valaki vasárnap fél egykor (vagy hajnalban vagy délután, igazából mindegy) kezd el fúrni, flexelni, a gangról vagy a lichthofból ömlik be a cigifüst, és olyan, mintha a fél város a lépcsőházban dobálná el a csikkeket és a szemetét. Na és persze ott vannak a kotnyeles és hangos szomszédok. Na, ebben a sztoriban mindkettő szerepel.

Az Országos Mentőszolgálat a Facebookon írt egy hétvégi esetről. A XI. kerületből valaki aggódva telefonált, mert segélykiáltásokat hallott a szomszédból, de a kopogására senki nem reagált. A mentők azonnal a helyszínre siettek, de nekik sem nyitottak ajtót.

A helyzet odáig fajult, hogy már a tűzoltók segítségét akarták hívni, hogy finoman kinyissák az ajtót, de a probléma magától megoldódott. Vagyis nem magától, egy meztelen férfi pont akkor nyitotta ki az ajtót. Kiderült, hogy nem jajveszékeltek, hanem, ahogy az OMSZ fogalmazott, „csupán túl hangosan szerették egymást kedvesével”.

A mentők megörültek, hogy nincs nagy baj, és el is hagyták a helyszínt, de azt még pont hallották, ahogy a jóhiszemű/minden lében kanál szomszéd és a hangos pár összevesztek. Ahogy azt kell. Az esettől teljesen függetlenül, de alig több mint egy hónapja egy kicsit hasonló lépcsőházi cetliháború jelent meg a Redditen, tökéletesen passzol ide.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!