Ingyen szendvicset ad egy életre a Subway annak, aki Subwayre változtatja a nevét

2023. augusztus 1. – 13:18

Másolás

Vágólapra másolva

Érdekes akciót hirdetett a világhírű amerikai szendvicsezőlánc, a Subway: aki vállalja, hogy hivatalosan Subwayre változtatja a keresztnevét, egy életen át ingyen kapja majd a szendvicset a cégtől, írja a The Independent.

Az augusztus 1. és 4. között meghirdetett akcióban bármely felnőtt részt vehet az Egyesült Államokban, aki vállalja a hivatalos névváltoztatást a SubwayNameChange.com oldalon. A névváltoztatás költségét a cég állja, de a nyertesnek bele kell egyeznie egy háttérellenőrzésbe, és igazolnia kell, hogy a kiválasztástól számított négy hónapon belül megváltoztatta a nevét. Ezután 50 000 dollár értékű Subway ajándékkártyát kap. A cég a közlemény szerint így szeretne kedveskedni a legnagyobb rajongójának.

A Subway ebben a hónapban vezette be a többféle „Deli Hero” szendvicsét, amibe frissen szeletelt húst tesznek. Az élelmiszerlánc közölte azt is, hogy több mint 80 millió dollárt költött új hússzeletelő gépekre, és több mint 20 000 üzletükben telepítették. Azóta a Subway több mint 2 millió dolláros forgalomról számolt be a CNN Business jelentése szerint.

A Business Insider 2020-as jelentése szerint a gyorsétteremláncok közül a Subwaynek van a legtöbb telephelye a világon, az eladásokat tekintve pedig a McDonald's az első számú gyorsétteremlánc. A The Takeout elemzése szerint a McDonald's 48,7 milliárd dolláros, a Subway pedig 9,2 milliárd dolláros forgalmat jelentett 2022-ben.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!