A lopott tévével felpattant a lopott biciklire, majd állal előre eltaknyolt

2023. július 21. – 15:01

Másolás

Vágólapra másolva

A Székesfehérvári Rendőrkapitányságon tett feljelentést júliusban egy férfi, akinek a kerékpárját egy lakóház alagsorából lopták el. A bejelentő elmondta, hogy a biciklit zárt tárolóban tartotta, ahonnan egy másik lakó működésképtelen tévéjének is lába kélt – írja a Police.hu.

Gyorsan kiderült, hogy lopás történt, aminek összes részletét rögzítették a kamerák: a gyanúsított férfi először felfeszítette a tároló ajtaját, majd kitolta a kerékpárt a járdára. Ott a ház falának támasztotta, visszament a tévéért, amit a hóna alá kapva felpattant a kerékpárra, majd távozott. Illetve csak próbált. Ahogy elindult a hóna alá illesztett tévével, elvesztette az egyensúlyát, majd arccal előre leesett a bicikliről.

A gyanúsított, miután visszakecmergett a járdára, lerakta a tévét, majd bosszút is állt rajta: jól belerúgott, majd otthagyta.

A rendőrök a térfigyelő kamerák felvételei alapján viszonylag gyorsan azonosították a feltételezett tettest.

A 26 éves férfit néhány nap múlva elfogták, tartózkodási helyén az ellopott nagy értékű kerékpárt is megtalálták. A férfit a nyomozók lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatását.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!