Hány fideszes politikus kell egy Nagy Grófo-szobor felavatásához? Tippeljen!

2023. június 30. – 10:31

Másolás

Vágólapra másolva

Felavatták néhai Kozák László, azaz Nagy Grófo mellszobrát Szolnokon, az Aba-Novák Agóra Kulturális Központban. A szobrot Pogány Gábor Benő készítette. Az eseményen természetesen ott volt Nagy Grófo fia, Kis Grófo is. Mága Zoltán Liszt Ferenc-díjas zenész-hegedűművész és Lakatos Mónika Kossuth-díjas, világzenei WOMEX-életműdíjas énekesnő is fellépett az avatáson.

Eddig a hír.

És most tippeljen, hány fideszes politikus vett részt az eseményen!

Megvan? Ne mondja meg!

Itt egy kép a szoborról, mielőtt megmondanánk a megoldást:

Forrás: Kállai Mária hivatalos Facebook oldala
Forrás: Kállai Mária hivatalos Facebook oldala

Készen áll?

Szóval:

négy.

  • Ott volt (mint azt a képaláírás valamennyire már elspoilerezte) Kállai Mária, a terület fideszes országgyűlési képviselője, aki be is számolt az eseményről a Facebook-oldalán.
  • Ott volt Sztojka Attila roma kapcsolatokért felelős kormánybiztos, fideszes országgyűlési képviselő.
  • Ott volt Szalay Ferenc, Szolnok fideszes polgármestere.
  • És természetesen ott volt Kubatov Gábor, a Fidesz pártigazgatója és alelnöke is, aki annyira jó kapcsolatot ápol Kis Grófóval, hogy a zenész harmincadik szülinapi buliján is ott volt, ahol átadta neki Orbán Viktor miniszterelnöki köszöntőjét.

Kis Grófo és a Fidesz – egészen pontosan Orbán Viktor – barátsága a tavalyi választás előtt kezdett kibontakozni a nyilvánosság előtt. Négy nappal a választás előtt a miniszterelnök a Karmelitában látta vendégül Kis Grófót, ahol a zenész azt mondta: „Mi nagyon szeretjük a miniszterelnök urat”.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!