Karácsony Gergely levelet írt Taylor Swiftnek, hátha Budapestre is eljön a turnéjával

2023. június 22. – 19:37

Másolás

Vágólapra másolva

Levelet írt Taylor Swiftnek Karácsony Gergely főpolgármester, hátha az énekesnő Budapestre is eljön a hamarosan induló világ körüli turnéjával. „Bár az Eras Tour állomásai között jelenleg nem szerepel Budapest, tudom, hogy sokan szeretitek, ezért mindent megteszek, hogy hozzánk is ellátogasson. Reméljük a legjobbakat! 😊” – írta az Instagramon. Karácsony a TikTokon ígérte meg, hogy ír Taylor Swiftnek, ezt a vállalását tehát teljesítette is. Egy másik TikTok-videójában idézett a levélből, amiben például azt írja, hogy Budapest egy szuper hely.

Taylor Swift a napokban jelentette be a turné helyszíneit, és a magyar rajongók nagy bánatára Budapest nincs az állomások között. Bécs és Varsó lesz a hozzánk legközelebbi koncerthelyszín.

Chilében sem lesz Taylor Swift-koncert, bezzeg Mexikóban, Argentínában és Brazíliában több is, ezért az ország elnöke, Gabriel Boric szintén írt az énekesnek. „Nemrég írtam neki, meglátjuk, hogy válaszol-e. Hátha egy nap be tud venni minket a latin-amerikai turnéjába. Ha meghallja, milyenek a chilei rajongói, biztos vagyok benne, hogy eljön hozzánk. Remélhetőleg a következő három évben” – mondta az erről szóló videóban.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!