Harminc év alatti fiatalok, ne uncsizzatok! Gyurcsány Ferenc ajánl programot

2023. május 30. – 15:29

Másolás

Vágólapra másolva

Már csak pár óra és hivatalosan is itt a nyár, a szerencsésebbeknek a nyári szünet, a pechesebbeknek a lassan pörgő órák a forró irodában a döglődő légkondi társaságában. Van, aki nyaral, van, aki nem. Van, aki nem unatkozik, van, aki igen. Utóbbiak csoportjába tartozna?

Ne tegye!

Gyurcsány Ferenc remek programot ajánl azoknak a harminc év alatti fiataloknak, akik valami értelmeset szeretnének kezdeni a hirtelen rájuk szakadt tengernyi szabadidővel, miután az infláció farvizén elúszott a nyaralásra szánt összekuporgatott pénzecskéjük:

Jön a FeriCampus.

A Demokratikus Koalíció elnökének Facebook-bejegyzése szerint az ötletet az adta, hogy az egy hete meghirdetett Inflációs Akadémiára több mint 15 ezren jelentkeztek. A képzést online tartják, és már ma elindul. A nagyfokú érdeklődés ösztökélte a pártot arra, hogy meghirdessék az akadémia kistesóját is, a FeriCampust. A neve alapján a FeriCampus hallgatói közvetlenül Gyurcsány Ferenctől (de az is lehet, hogy egy Gyurcsány Ferenctől teljesen független Ferenctől) tanulhatnak majd. A nyáron induló programokat kvízestek is megelőzik majd, részletekkel hamarosan jelentkezik a párt.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!