Edd meg most a pizzád, fizess azután, hogy meghaltál

2023. május 27. – 16:04

Másolás

Vágólapra másolva

Ha ön is elég sokat költ havonta kajára, akkor ezt a helyet önnek találták ki – az új-zélandi Hell Pizza nevű étterem elindította az új rendszerét, aminek lényege, hogy

egyél most, fizess azután, hogy meghaltál.

Ez pedig szó szerint azt jelenti, ami ide le van írva: az emberek megrendelik a kis pizzájukat vagy salátájukat, a futár azt házhoz viszi, de mindezért semmit sem kell fizetni. Legalábbis addig, amíg az ember él, mert amint meghalt, a családnál csöngetnek majd a számlával, hogy a halál után behajtsák rajtuk azoknak a pizzáknak az árát.

Ehhez valójában semmi mást nem kell csinálni, mint aláírni egy hivatalos dokumentumot, amivel a vásárló kötelezi magát arra, hogy a halála után a tartozását kiegyenlítik. Még kamatot sem szabnak ki rá.

A hely weboldala sem árul zsákbamacskát: a halálfejre kattintva lehet kaját rendelni, de guillotine-nal seperc alatt egy pizzát is fel lehet szabdalni.

A programban egyelőre 666 új-zélandi és 666 ausztrál vehet részt. Az étterem tulajdonosa szerint a pizza az élet egyik apró öröme, és az emberek ezzel anélkül is hozzájuthatnak, hogy a bankszámlájuk megcsappanna.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!