Kis Grófo megtért, megkeresztelkedett és a házasságát is megerősítette a Hit Gyülekezetében

2023. május 26. – 11:54

Másolás

Vágólapra másolva

„Elég sok minden történt velem az elmúlt 2 hétben, ami nagyon jól esett, viszont a mai nap több szempontból is boldog nap a számunkra a feleségemmel” – írta csütörtök este a Facebook-oldalán Kis Grófo (polgári nevén Grófo-Kozák László).

Az elmúlt két hét történései alatt értheti, hogy nemrég ünnepelte a harmincadik születésnapját, ebből az alkalomból pedig Orbán Viktor miniszterelnöki levélpapírra nyomtatott levéllel köszöntötte fel.

Magára a szülinapi bulira ugyan nem ment el a miniszterelnök, ott volt viszont helyette Kubatov Gábor Fidesz-pártigazgató.

Mégis mi tehet egy embert ennél is boldogabbá? – kérdezhetjük értetlenül.

Nos, a jelek szerint az, hogy Kis Grófo a harmincadik születésnapja alkalmából meg is keresztelkedett:

„Megtérő ima után egy kis idővel eldöntöttük a feleségemmel, hogy vízkeresztség által is újjászületünk, ami a mai nap meg is történt Németh Sándor Úr (lelkész) segítségével! Az Úr előtt is megerősítettük a házasságunkat a feleségemmel” – írta a zenész.

Az örömteli eseményre a Hit Gyülekezete budapesti központjában, a Hit Parkban került sor.

„Tegye őket Megváltójuk, Jézus Krisztus áldássá a keresztények, romák és Magyarország számára!”

–kommentálta a zenész megkeresztelkedését Németh Sándor. A lelkész a Facebook-oldalán azt írta:

„A vízkeresztség előtt beszélgettünk Istenről és Jézus Krisztusról, valamint a Szent Lélek munkájáról. Tanúsítani tudom, hogy Laci őszinte szívéből szereti Jézus Krisztust, nyitott és szomjas a szíve a Szent Lélek személyére és működésére, valamint nagyszerű képességgel rendelkezik a természetfeletti valóság megismerésére, és a szellemi dolgok megkülönböztetésére. Laci számára nagy áldás, hogy felesége, Tünde szintén eldöntötte, hogy követni fogja szeretett férjét a hit útján is”.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!