Szájba öklözte magát, beragadt a keze, a sebészeten kellett kiszedni

2023. május 25. – 16:43

Másolás

Vágólapra másolva

Mentőt hívtak egy harminc év körüli férfire, akinek a szájába ragadt az ökle – írja az Országos Mentőszolgálat a Facebook-oldalán. A férfit végül a barátai a legközelebbi szájsebészethez kísérték, ahol ki tudták szedni a kezét a szájából.

A Mentőszolgálat szerint még múlt héten hívták őket egy harminc körüli férfihez, akinek a saját szájába szorult az ökle. A bejelentő szerint a férfi fogadásból tette be a szájába az öklét, amit utána nem tudott kivenni onnan. A barátai megpróbáltak segíteni, de ez meg nagyon fájt neki.

Ekkor hívták ki a mentőket, a mentésirányító viszont először nem küldött kocsit, hanem a legközelebbi, 11 percnyi sétára lévő szájsebészethez küldte őket. 27 perccel később már a sérült hívta vissza a mentőket azzal, hogy sikerült a művelet, az ökle kikerült a szájából. A férfi a telefonba azt kérdezte, hogy:

„Ugye nem én vagyok az egyetlen, akivel ez történt?”

A mentésirányító elmondta, hogy nem, szinte évente előfordulnak ilyen esetek. A Mentőszolgálat szerint az eset tanulsága, hogy nem érdemes a szánkba tenni az öklünket.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!