Jókor volt jó helyen a philadelphiai pizzafutár, kigáncsolta a rendőrök elől futva menekülő autótolvajt

2023. április 18. – 15:59

Másolás

Vágólapra másolva

Egy philadelphiai pizzafutár éppen kézbesített volna egy pizzát, amikor észrevett egy felé rohanó fiatal férfit, és az utána loholó rendőröket, rövid mérlegelés után pedig fogta magát, kitette a lábát, és elgáncsolta a menekülő gyanúsítottat – írja az NBC.

A rendőrök vasárnap délután vettek üldözőbe egy lopott járművet Philadelphia egyik külső kerületében. Az autósüldözés azzal ért véget, hogy az üldözött autó egy oszlopnak csapódott, a látszólag sértetlen sofőr pedig kiszállt és futva próbált meg elmenekülni a rendőrök elől.

Itt hozta össze a sors a pizzafutárral, Tylerrel, aki éppen akkor szállt ki az autójából, hogy pizzát kézbesítsen az egyik családi házhoz. A futár pár másodpercnyi hezitálás után úgy döntött, beavatkozik, nemes egyszerűséggel felemelte a lábát, amiben a menekülő gyanúsított megbotlott és a földre esett, ahol már el tudták kapni a rendőrök.

Később kiderült, hogy a menekülő sofőr mindössze 17 éves volt. A rendőrség megköszönte a futárnak a segítséget, de arra azért felhívták a figyelmet, hogy nem túl okos dolog beleavatkozni a rendőrség munkájába, és főleg nem túl biztonságos vállalkozás feltartóztatni egy éppen menekülő gyanúsítottat.

És a válasz a kérdésre, ami mindenkit érdekel: nem, a pizzának nem lett baja.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!