Tanácsadó volt a brazil parlamentben, most kilencvenszer annyit keres OnlyFansen

2023. március 19. – 11:38

Másolás

Vágólapra másolva

Denise Rocha otthagyta parlamenti tanácsadói munkáját, plasztikai műtétek során esett át, majd modellt állt a Playboynak, és most OnlyFansen keresi a kenyerét, írja az Indy100. Azt állítja, most kilencvenszer többet keres, mint korábbi munkahelyén.

Rocha ügyvédként végzett, a brazil szövetségi szenátusban dolgozott egy parlamenti vizsgálóbizottságban. Egy hónappal felmondása után már a Playboynak állt modellt. A sikerhez azonban egy sor plasztikai műtétre is szüksége volt, mert úgy érezte, nem felel meg annak a szépségideálnak, amivel az OnlyFanshez hasonló oldalakon sokat lehet keresni.

„Amikor elkezdtem modellként dolgozni, észrevettem, hogy nem egészen olyan a profilom, ami ideális lenne a modellügynökségeknek” – nyilatkozta. Három mellnagyobbításon, két orrműtéten és egy zsírleszíváson esett át. Ezen túl 60 ezer dollárt (több mint 22 millió forintot) költött nem sebészeti szépészeti beavatkozásokra. Azt mondja, szereti, ahogy kinéz, és sokkal jobban keres, mint korábbi munkájával.

A 39 éves ügyvédből lett modell nyolc hónapja csatlakozott először az OnlyFanshez, miután pénzügyi gondjai akadtak, és a rajongói biztatták rá. Gyorsan rájött, hogy a fent megnevezett kozmetikai eljárásokkal sokkal népszerűbb lehet az oldalon. Az Onlyfans mellett fürdőruha- és fehérnemű-fotózásokra jár.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!