Rihanna jeltolmácsa csinálta a legnagyobb bulit a vasárnapi Super Bowlon

2023. február 14. – 13:53

Másolás

Vágólapra másolva

Az idei Super Bowl halftime show-ján Rihanna adott koncertet, a fellépés többek között azért lett emlékezetes, mert itt derült ki, hogy az énekesnő terhes. Nem is kicsit, nagyon.

De nem csak a feltűnően várandós popsztár rázta fel az arizonai State Farm stadiont, legalább akkora bulit csinált a jeltolmácsa, Justina Miles is:

Miles ugyanis nem egyszerűen lefordította jelnyelvre a popsztár slágereit, a hangulatról is maximális erőbedobással gondoskodott. Hamar el is árasztották a közösségi médiát a tolmácsolásáról készült videók.

A 20 éves siket jeltolmács nem csak Rihanna 13 perces koncertjét tolmácsolta, a meccs előtt ő interpretálta a siketnéma nézők számára a Sheryl Lee Ralph színésznő által előadott fekete himnuszt, a „Lift Every Voice and Sing”-et is – írja a CNN. A philadelphiai Miles egyébként fiatal kora ellenére tapasztalt daltolmács, az amerikai Siketek Országos Szövetsége szerint országszerte tolmácsolt már koncerteken. Miles civilben a marylandi Bowie State University ápolóhallgatója.

Nem ő volt az egyetlen jeltolmács, aki emlékezetesen szerepelt az idei Super Bowlon. Az amerikai nemzeti himnuszt az Oscar-díjas siket színész, Troy Kotsur tolmácsolta szintén nagy beleéléssel:

Rihanna fellépése egyébként annak ellenére ütött nagyot, hogy az énekesnő szinte egyáltalán nem variálta túl a dolgokat. Nem voltak átöltözések számok között, nem voltak extra közreműködők, különleges pirotechnika vagy más parasztvakítás. Az egész show abból állt, hogy a feltűnően várandósnak tűnő Rihanna egy nagy piros ruhában énekel, illetve néha követi a fehérbe öltözött táncosok seregét. A koncertről bővebben itt írtunk.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!