Közel hetven tyúkkal, nyulakkal, galambokkal és egy komondorral indult magyar tyúk TV

2023. február 12. – 13:26

Közel hetven tyúkkal, nyulakkal, galambokkal és egy komondorral indult magyar tyúk TV

Másolás

Vágólapra másolva

A Heves vármegyei Bátoron indult el a Henflix nevű Youtube-csatorna, ahol az indulásról szóló sajtóközlemény szerint „közel 70 tyúk, továbbá gyöngytyúkok, nyulak, galambok és egy komondor életét követhetik nyomon élőben”.

A közlemény egyáltalán nem hazudik. A csatornán két stream van. Az egyiken az udvart lehet megnézni. Ezt napközben érdemes nyomogatni.

A másik csatornán a tyúkól jelentkezik, itt nyilván az esti és hajnali órákban nagyobb az élet, bár napközben is érdemes bele-belekattintani, mert bejárogatnak ide is hesszölni a tyúkok.

A Henflix célja a tökéletes szórakoztatáson túl az ismeretterjesztés, ezért elindult a henflix.hu oldal is, ahol mindenféle érdekes, szárnyasokkal kapcsolatos blogposztot lehet olvasni, de aki akar, közelebbről is megismerkedhet az élőben közvetített csapattal.

És hát ezt érdemes is megtenni, mert ilyen remek nevek vannak a bandában:

Aki egyébként szeretné, meg is tudja virtuálisan etetni a tyúkokat, ehhez a honlapon kell venni kreditet, egy etetés egy ezresbe kerül, aztán az élő közvetítést nézve egy kódot beírva lehet indítani az etetőgépet.

A tyúk TV egyébként nagyon jól relaxál, de azt a teljes élményhez mindenképpen javasoljuk az érdeklődőknek, hogy hanggal nézzék a közvetítést, mert a random tárgyak állandó, csőrrel való pöcögtetése, meg a kaparászások és a távoli madárzajok teszik igazán teljessé a pihentető élményt.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!