Reptér-dalszöveg és baboslecsó-recept érkezett az Óbudai Egyetem Neptunján

2023. január 30. – 18:39

Másolás

Vágólapra másolva

„A darabolt lecsópaprikát, a paradicsomot és a cseresznyepaprikát is hozzákeverjük, megfonnyasztjuk, felöntjük deci borral, pároljuk. A paprika lehet a fagyasztóból, a paradicsom lehet lé vagy püré is” – olvashatta néhány diák az Óbudai Egyetemen a levelet, amit a Neptun rendszere küldött ki. Az egyébként babbal is kiegészülő lecsórecept mellett érkezett még levélben többek között madártejrecept, a „Mi folyik itt, Gyöngyösön?” című örökbecsű riport leirata és Reptér-dalszöveg is.

Nem csoda, hogy elsőre sokan gyanakodtak arra, hogy valaki feltörte a Neptunt, de az Óbudai Egyetem nemrég levélben értesítette a diákokat: nem hekkertámadásról, hanem egyszerű beállítási hibáról van szó.

„2023. 01. 16-án kiküldött (…) Neptun-üzenetnél nem volt a Válasz tiltása bejelölve, és így mindenki, aki megkapta az üzenetet, tud rá válaszolni, és azt minden címzett megkapja. A fejlesztőkkel felvettük a kapcsolatot a probléma megoldása érdekében” – írta a Neptun képviselője, megkérve a diákokat, hogy amíg a hiba elhárításán dolgoznak, ne válaszoljon senki az üzenetre.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!