Lángokban állt a ház az ingatlanhirdetésen – négy nap alatt megvették

2023. január 26. – 18:49

Másolás

Vágólapra másolva

Annak ellenére vásároltak meg egy villát az Egyesült Államokban, hogy a róla szóló ingatlanhirdetésen egy olyan fotó szerepelt, amelyen az épület lángokban áll – szúrta ki a BBC-n a 24. A ház és a hozzá tartozó 5 hektáros birtok a Tennessee-beli Franklinben található.

Az ingatlanhirdetést a Zillow oldalra töltötték fel, az induló ár 1,49 millió dollár (körülbelül 530 millió forint) volt. A hirdetés szerint az épület egy „tragikus tűzeset” után sérült meg.

Az ingatlanhirdetést néhány napon belül több mint egymillióan osztották meg Twitteren. Végül a brit származású Mike Thakur vállalkozó és családja vásárolta meg a házat, mindössze néhány órával azután beleegyezve a vételbe, hogy megnézték a romokat az épületet.

A villát 1997-ben építették, és nemrég akkor gyulladt ki, amikor egy építőmunkás dolgozott rajta. A munkás megmenekült, de a tető leégett, mielőtt a tűzoltók kiértek.

A hirdetést feladó ingatlanügynök szerint azért használták az égő házról készült képeket, mert őszinték akartak lenni annak múltjáról. Thakur azt mondta: igazából örül a kárnak, mert így úgy alakítják át a villát, ahogy akarják.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!