Nem vagyok méltó arra, hogy ittasan vezessek! – mondta az őszinte részeg a rendőröknek

2023. január 23. – 16:37

Másolás

Vágólapra másolva

A Tatai Rendőrkapitányság eligazító helyiségben lévő rendőrök a közterületi kamerát nézegetve arra lettek figyelmesek 2023. január 23-án reggel, hogy valaki behajt a rendőrségi épület előtt lévő szolgálati parkolóba, írja a Police.hu. Ráadásul nem csak simán behajt, de úgy áll meg, hogy a jármű első gumiabroncsaival nekiütközik az útpadkának. Nem lettek volna a rend őrei a rendőrök, ha nem vonták volna azonnal kérdőre a sofőrt, aki azt mondta, hogy azért jött, hogy feladja magát.

Nem vagyok méltó arra, hogy ittasan vezessek! – mondta a részegségének őszinteségi fázisában a rendőrség elé parkoló férfi,

majd beszámolt arról is, hogy hogy nagy mennyiségű alkoholt ivott, mielőtt a volán mögé ült, hogy ezt a rendőröknek is elmondhassa. A rendőrök a biztonság kedvéért megszondáztatták: a férfi igazat mondott.

A 65 éves helyi lakos ellen ittas járművezetés miatt büntetőeljárást indítottak, vezetői engedélyét pedig elvették. Emellett 10 ezer forint bírságot is kiszabtak, mivel a vezetés közben nem használta a biztonsági övét.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!