„A veszélyek korát éljük” címmel posztolt akciófilmbe illő képet Varga Judit

2023. január 11. – 15:51

Másolás

Vágólapra másolva

Akciófilmbe illő képet posztolt Twitteren Varga Judit, a bejegyzéshez az igazságügyi miniszter azt írta: „A veszélyek korában élünk. Ezért a kormány legfontosabb feladata 2023-ban is az, hogy megvédje a magyar emberek érdekeit és biztonságát.”

Hogy pontosan milyen veszélyekre is gondol Varga Judit egyelőre nem tiszta, ahogy az sem ki lehet a fotón szereplő fal mögött rejtőző egyén. Ezért is kerestük meg e-mailben az igazságügyi minisztert, reméljük hamar fény derül arra, hogy pontosan mit is akart a képpel üzenni a miniszter.

Hasonló thriller hangulatú videót posztolt Orbán Viktor is a Facebook oldalán 2023. első kormányüléséről. A baljós hangulatú zene, a képek gyors váltakozása és az effektek együttes borzongató hatását még az a jelenet sem oldja fel, mikor a magyar miniszterelnök „Jó reggelt, fiatalokkal” köszön oda kollégáinak:

Varga Judittal ellentétben a magyar miniszterelnök egy másik Facebook bejegyzésben pontosan megnevezte milyen veszélyekkel és akadályokkal is kell szembenéznünk: „A járvány után a háborúval és a nyomában járó gazdasági- és energiaválsággal kell megküzdenünk” – írja Orbán Viktor bejegyzésében. Ez azonban nem állíthatja meg az országot a nagy célok elérésben a miniszterelnök szerint: „Rezsivédelmi költségvetést fogadtunk el, megvédjük a családokat és elkerüljük az európai recessziót. Hajrá, 2023!” – olvasható miniszterelnök posztjában.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!