A hazai és az extrém pornót is sok magyar kereste 2022-ben

2023. január 11. – 08:33

Másolás

Vágólapra másolva

Tavaly az extrém pornókategóriákat is előnyben részesítették a magyar pornófogyasztók, de a leszbikus és idősebb nőket szerepeltető videók is népszerűek voltak – írja az Rtl.hu.

Nagyon sok magyar keresett rá olyan tartalmakra tavaly, amelyekben honfitársa szerepel – derült ki a Pornhub éves összesítéséből. Sokan keresték az idősebb nőket szerepeltető (MILF) videókat is, de a világ többi részéhez hasonlóan – erről korábban itt írtunk – a leszbikus és az anális pornó is népszerűnek számított.

Olyan extrémnek számító tartalmakra is sokan kerestek Magyarországon, mint a pisipornó és az öklözés.

Megnőtt az igény a házi pornóra is, 160 százalékkal többen kerestek rá a kategóriára. Emellett az animált pornó és a „nagy természetes mellek” kifejezés is népszerű keresési elem volt. A Pornhub összesítésén az is látszik, hogy a női pornófogyasztók aránya 42 százalék volt tavaly. Az oldalon átlagosan eltöltött idő pedig nem haladja meg a tíz percet: az átlagfogyasztó kilenc perc negyvenhárom másodpercet lapozgatta a felületet.

A hat legnépszerűbb kategória Magyarországon 2022-ben:

  • hungarian (magyar)
  • magyar
  • milf
  • leszbikus
  • hentai
  • anális

Az országspecifikus adatokat az Rtl.hu kérte ki a Pornhubtól. Ebből az is kiderült, hogy Magyarország ma a világ 29. legnagyobb pornófogyasztója – az oldal a nézők száma szerint rangsorolja az országokat. A top húszba egyébként olyan országok kerültek, amelyek össznépessége többszöröse hazánkénak. A 104 milliós Egyiptom például a tizennyolcadik helyen végzett, az 51 milliós Kolumbia pedig a tizenhetediken.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!