Alekosz Üvegtigris-szerepről álmodozik, a producer szerint ez kreténség

2023. január 5. – 12:32

Másolás

Vágólapra másolva

„A NAGY BEJELENTÉS! Örömmel, büszkeséggel tudatom. Az Üvegtigris 4 forgatása, jövő héten elindul. Ennél is kitüntetőbb az öröm. Ugyanis a Kokó szerepében én leszek. Álmom, nagyon régi álmom, válik most valóra. Kimondhatatlanul elégedett, büszke vagyok magamra! Megcsináltam. Kiválasztottak” – kezdte csütörtöki bejegyzését Nagy Alekosz, egykori Való Világ-szereplő, alsókategóriás celeb, aki magára amúgy úgy hivatkozik, mint:

„Nagy Alekosz nemzetközi sztár, vagyonőr, Taxisofőr, üzletember, etikus hekker, előadóművész, értelmiségi, gróf, koronaherceg, civil politikai elemző, testépítő, író, BRFK által megfigyelt, lehallgatott, követett személy, Nemzetbiztonsági kockázat, tényező, állandó stratégiai gócpont, a Karinthy-gyűrű várományosa, Istencsapás, csendestárs, donor, fajvédelmi operatív, békaember, régi új fideszes, Cobra, utcabizalmi, Machete, kozmológus, kriminológus, túravezető, Rysy díjas csúcstámadó, gourmet, munkásőr, férfi szekszszimbólum, Világbajnok.”

A bejegyzése amúgy elég hosszú, de hát ki ne írna sokat magáról, ha ilyen szerepet kap. Kitért arra, hogy Kovács Kokó Istvánnal elég sok mindenben hasonlítanak, például „egy boksziskolából indultunk, és a kilencvenes évek elején együtt jártunk edzésekre Papp Lacihoz a KSI-be – Központi Sport Iskola a hivatalos neve. Ma is a legnagyobbak műhelye. (…) Annyira hasonlítottunk egymásra, hogy még Orbán Sanyi edző is mindig összekevert bennünket” – írta.

Aztán Rudolf Péter kollégájaként nevezte meg, így: „Én és Rudolf Péter kollégám leszünk A kategóriás színészek, de a többi szereplő is tehetséges lesz.”

Kerestük Kovács Gábort, az Üvegtigris-filmek Balázs Béla-díjas producerét, aki azt mondta, nem is érti ezt az egészet, film még nincs, maximum beszélgetés róla, Alekosz személye meg pláne, amúgy pedig a bejegyzésre reagálva azt mondta, Alekosz

„egy komplett idióta, egy kreténnel állunk szemben.”

Kovács Gábor utóbb pontosításként hozzátette lapunknak: természetesen a poszt tartalmára gondolt.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!