Úgy megszűnt, hogy még mindig elérhető a koronavirus.gov.hu

2023. január 1. – 10:18

Másolás

Vágólapra másolva

„A járvány tartósan kedvező lefolyására tekintettel, a járvány intenzív szakaszára létrehozott koronavirus.gov.hu honlap január 1-jétől megszűnik” – jelentették be még ezen a héten a kormányzati tájékoztató oldalon.

Ebből logikusan azt a következtetést lehet(ne) levonni, hogyha az egyszeri felhasználó, mondjuk, János véletlenül odatéved január 1-én a koronavirus.gov.hu-ra, akkor annak hűlt helyét leli, nem lesz ott semmi, még egy elárvult html, css és bármilyen egyéb kód sem.

De hát január 1-jén tíz órakor még simán van (volt) egy komplett oldal, működő menüpontokkal, satöbbi, pont, mint előtte pár nappal.

Mondjuk, biztos kiderül majd, hogy mivel munkaszüneti nap van, ezért majd csak másnaptól szűnik meg, a megszűnés meg egyébként jelenthet bármit is, például mi van, ha már csak nem frissül, és akkor tulajdonképpen meg is van szűnve.

Bárhogy is, ha valaki mérhetetlen vágyat érezne arra, hogy például a koronavírus szennyvízben mért koncentrációjáról olvasgasson, vagy csak magába szívja a tudást a koronavírusról, még megteheti, ha pedig már nem, kérjük, írják meg nekünk!

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!