Ferde, nemzethy, photoshopolt – nézegesse nálunk a politikusok karácsonyfáit!

2022. december 24. – 21:13

Másolás

Vágólapra másolva

December 24-e különleges nap, a legtöbb családban, de legalábbis azokban, ahol gyerek van, ilyenkor karácsonyfát állítanak, feldíszítik, a Jézuska/angyalok pedig hozzák az ajándékot. A karácsonyfa beszerzése és felállítása hozzáállás szerint szórakozás, kötelesség, vagy kínszenvedés – ez pedig általában az eredményeken is látszik. Ha Ön rosszul érzi magát, hogy otthon nem sikerült jól, nézegesse végig politikusainkat, akik egyáltalán nem biztos, hogy ügyesebbek voltak ebben!

Aki nem készült el időben

Gulyás Gergely kancelláriaminiszter vagy a munkával, vagy az edzéssel csúszhatott meg, így december 24-e este 7-kor még a fa kicsomagolását sem kezdte el. Nagyon siethetett mindenesetre, mert a képhez is annyit írt csak, hogy áldott karácsonyt kíván.

Akinek a család az család

Valószínűleg olvasta a Telex komplex cikkét Pál Marciról, vagy csak akart egy normális emberi gesztust tenni Fekete-Győr András, aki kisgyerekéről posztolt, ahogy egy A család az család-díszt tesznek a karácsonyfára. A fában amúgy semmi különleges nincsen, legfeljebb egy cumi lenne rajta, ha a volt momentumos pártelnök szabadjára engedné gyereke fantáziáját és kreativitását.

A czímeres-nemzethy

Ennél kicsit komolyabban vette a „hagyományos értékeket” Dúró Dóra és Novák Előd, akik szokásukhoz híven négy gyereküket is felsorakoztatták a képhez. A fán itt sem látszik semmi különös azon kívül, hogy a kép alapján gigantikus, a háttérben viszont annál jobban kivehető az elengedhetetlen régi magyar címer.

Nagyon magyar fa

Pár éve nagyon divatba jött a fideszes és Mi Hazánk-os politikusok körében, hogy egy, a történelmi Magyarországot ábrázoló térképpel a hátuk mögött fotózkodjanak. Ez egy időben állítólag menő volt, aztán állítólag már nem annyira, de sokan szerencsére még most sem szoktak le erről, így az amúgy szintén teljesen átlagos karácsonyfa mellett Potápi Árpád Jánosnál is kiemelt szerepet kapott a 64 vármegye.

A ferde

Valami gond van a gravitációval a 8. kerületben, amit én ugyan nem éreztem reggel, amikor felébredtem, de néhány száz méterrel arrébb Jámbor András lakásánál már mindenképpen más irányba van a lefele és a felfele, legalábbis a karácsonyfa alapján. Jámbor állítása szerint a gyereke amúgy fél négykor lázasan kelt, ő aztán még megfőzte a halászlevet, megsütötte a rácharcsát, és a kacsamellet is bepácolta, szóval van mentsége arra, miért sikerült szörnyen ferdére a karácsonyfa.

Photoshopolt, vagy nem?

A legjobb karácsonyi fotók versenyére két győztest hirdetünk, a képek beszéljenek maguk helyett. Az az egy biztos, hogy ma este döntetlent hirdethetünk a Fidesz és az ellenzék között.

Ő itt a Fidesz pártigazgatója, gyönyörű otthonában:

Ő pedig az MSZP társelnöke a kutyájával, elég furcsa megvilágításban:

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!