Vagy őrületes műsortervekkel áll elő, vagy csak véletlenül hívta realityszereplésre Juhász Pétert és élettársát, Hámori Gabriellát a TV2

2022. december 15. – 21:42

Másolás

Vágólapra másolva

„Van-e viccesebb, mint amikor a TV2 felhívja életem párját, gyermekem anyját, Hámori Gabriellát, hogy van-e kedvünk párban elmenni hozzájuk egy reality show-ba szerepelni” – kezdte csütörtök esti posztját Juhász Péter. Az Együtt egykori elnöke, korábbi belvárosi önkormányzati képviselő (aki ma már nem politizál) éppen december elején számolt be arról, hogy ismét pert nyert a csatornával szemben, így húsznál is több hamis hír terjesztése miatt helyreigazítást kellett (volna) közölnie a Tényeknek, amiért hazugságokat mondtak Juhászról még 2016-ban és 2017-ben. A TV2 azonban képtelen volt a helyreigazítást teljes egészében leközölni, mert szerintük arra nem lett volna elég műsoridő.

Vélhetően azonban a TV2 nem ezzel a mostani ajánlattal kívánta kiváltani a Tények teljes műsoridejét felemésztő helyreigazítást, vagy az ennek elmulasztása miatt indított végrehajtást, Juhász Péter posztja alapján inkább arról lehet szó, hogy nem voltak tisztában azzal, ki Hámori Gabriella színésznő élettársa.

Juhász mindenesetre tisztázta, nem élnek a meghívással, szerinte ugyanis:

„ez az a TV2, amelyik kormánymegbízásból azon ügyködik, hogy emberek és családok életét tegye tönkre, közte a miénket is”.

A csatornának címezve Juhász még azt is hozzátette: „Sajnálom, hogy nem kenyerünk egy kukkolós műsorban való szereplés. Azt tudom ajánlani kárpótlásként, hogy egyedül ingyen is bemegyek önökhöz bármikor, hogy elmondjam az igazságot számtalan ügyről, amiben hazudtak az elmúlt években a nézőiknek. Fontolják meg! Ingyen van, a nézettség garantált, és reality lesz a javából.”

A történtekkel kapcsolatban kérdésekkel fordultunk a TV2 sajtóosztályához, amennyiben válaszolnak, beszámolunk róla.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!