Ön valószínűleg nem fog kapni, de azért nézegetheti a brit királyi család karácsonyi üdvözlőlapjait

2022. december 14. – 08:42

Másolás

Vágólapra másolva

Közzétették a brit királyi család tagjai a hagyományos karácsonyi üdvözlőlapjukra szánt képeket. Az idei év annyiból különleges, hogy ez Károly első ünnepi képeslapja a királlyá válása óta.

A királyi pár üdvözlőlapjára egy olyan fotó került, ami szeptember 3-án készült Károlyról és Kamilláról a Braemar Royal Highland Gatheringen – írja a BBC. Bár II. Erzsébet királynő akkor még élt, romló egészségügyi állapota miatt nem vett részt a rendezvényen (öt nappal később, szeptember 8-án hunyt el). A felvételt Sam Hussein készítette.

A brit királyi pár 2022-es karácsonyi üdvözlőlapja – Fotó: Jonathan Brady / AFP
A brit királyi pár 2022-es karácsonyi üdvözlőlapja – Fotó: Jonathan Brady / AFP

A walesi hercegi pár, Vilmos és Katalin három gyerekükkel (Györggyel, Saroltával és Lajossal) együtt látható a képen, amit az üdvözlőlapra választottak – írja szintén a BBC. Ők láthatóan úgy döntöttek, idén a Lazaságot propagálják az ünnepek apropóján, a fotón ugyanis mindannyian farmerban és (kapaszkodjon meg) edzőcipőben láthatók. A képeket Norfolkban lőtte Matt Porteous, aki már korábban is több alkalommal fotózta a családot.

A walesi hercegi család karácsonyi üdvözlőlapja – Fotó: Matt Porteous / Reuters
A walesi hercegi család karácsonyi üdvözlőlapja – Fotó: Matt Porteous / Reuters

A karácsonyi üdvözlőlapoknál persze sokkal izgalmasabb, hogy az ünnepekre időzítve jelent meg a Netflixen a Harry herceg és Meghan Markle életéről szóló dokumentumsorozat is, amelyben Harry többek között olyanokat állít, hogy: „Szívesen hazudtak [értsd: a királyi család], hogy megvédjék a bátyámat, de soha nem voltak hajlandóak az igazat mondani, hogy megvédjenek minket.”

A zaftosabb részletek reményében egy bögre forró kakaó és töméntelen mennyiségű mézeskalács társaságában bárki bekuckózhat a Netflix elé szakértősködni, amíg nem érkeznek meg a névre szóló üdvözlőlapjai a királyi családtól. Jó szórakozást!

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!