2022 Dating Wrapped: diagramokon összegezte szerelmi életét egy tiktokker

2022. december 11. – 14:19

Másolás

Vágólapra másolva

Már több mint hárommillióan látták azt a TikTok-videót, amiben Amber, az amberwavesofbrain néven futó oldal tiktokerre különböző diagramokon és grafikonon összegezte a randikat, amiken ebben az évben volt. A „2022 Dating Wrapped” ötletét Amber a Spotifytól leshette el, a platform ugyanis nemrég küldte el felhasználóiknak az év végi összegzőt arról, hogy ki volt a kedvenc előadójuk 2022-ben, milyen új zenei stílusba szerettek bele, vagy hány percet töltöttek el idén Podcastok hallgatásával.

Ambernek 2022-ben 18 első randija volt. Voltak olyan pasik, akikkel már az első randi után könnyen búcsút vettek egymástól, de volt olyan férfi is, akivel hatszor is találkozott, ami rekordnak számít. A tiktokker különböző színű kör és oszlop diagramokon azt is ábrázolta, hogy:

  • hol ismerkedett meg a tagokkal, akikkel randizott;
  • hány randijuk volt,
  • milyen programok csináltak, például: közös vacsora, italozás, fagyi evés, vásárlás a Targetbe;
  • és hogy mennyit költött Amber a 2022-es randijai során? Összesen 368 dollárt, (ami körülbelül 146 ezer forint), amit a tiktokker szerint sokkal hasznosabb dolgokra is el tudott volna költeni.

A videóból az is kiderül, hogy Ambernek kétszer kellett parkolási bírságot fizetni a randik miatt, és két szakítás után sírt is.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!