Elpusztult Noodle, a TikTok híres mopsza

2022. december 3. – 20:59

Másolás

Vágólapra másolva

Elpusztult Noodle, a mopsz, aki arról vált híressé, hogy a gazdája minden reggel TikTok videót készített arról, várhatóan milyen napja lesz a kutyának. A hírt a mopsz gazdája, Jonathan Graziano jelentette be TikTokon és Instagramon.

Noodle azért lett híres a közösségi médiában, mert Graziano minden reggel videóra vette, hogy az állat magától talpon tudott-e maradni az ágyában: ha igen, akkor „bones day”, vagyis „csontos nap” volt, ha pedig nem, akkor „no bones day”, vagyis „csonttalan nap” elé nézett a kutyus.

Az előbbi a TikTok felhasználói között hamar a produktív nap szinonimájaként vonult be a mindennapokba, utóbbi pedig azt jelentette, hogy a kutyának nyugodt, befelé fordulós napja lesz. Hamarosan a felhasználók maguk kezdtek el videókat feltölteni arról, éppen „bones day”-re, vagy „no bones day”-re keltek. Ha aznap Noodle nem tartotta meg magát az ágyában, az azt jelentette, hogy a nap eleve nyugodtabb és kevésbé produktív lesz, a „bones day” viszont mindenkinek egy pörgős napot jelentett.

Noodle egyébként 14 és fél éves volt, gazdája karjai között pusztult el. Nemrég egy gyerekkönyv is megjelent egy róla mintázott figurával.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!