Székekkel verték egymást az angol és walesi drukkerek Tenerifén

2022. november 26. – 12:54

Másolás

Vágólapra másolva

Több tucatnyi angol és walesi focidrukker esett egymásnak péntek este Tenerifén. A csapataik mezeit viselő szurkolók szidták, ütötték és rúgták egymást, de székeket is hajigáltak. A történtekről több videó is terjedni kezdett a közösségi médiában.

A Revolution nightclub előtt készített felvételen úgy tűnik, hogy egymással párhuzamosan több bunyó is kialakul. A Daily Mail szerint a Twitteren több kommentelő emlékezett meg arról, hogy a tenerifei képsorok sokkal durvábbak, mint amiket Katarban, a vébé helyszínén lehet látni, és ennek valószínűleg ahhoz is lehet köze, hogy Katarban szinte lehetetlen alkoholhoz jutni.

Egyelőre nem tudni sokat a bunyó utóéletéről, de a Daily Mail szerint nem sokkal a videón is látható történések után lenyugodtak a kedélyek.

Brit futballszurkolók ezrei utaztak a Spanyolországhoz tartozó Tenerifére kifejezetten azért, hogy a katari világbajnokság meccseit nézzék, jó kompromisszum ez nekik, hiszen jobb az idő, mint a Brit-szigeteken, de Katarral ellentétben Tenerifén alkoholt is lehet kapni.

Wales és Anglia kedden csapnak majd össze, Anglia 4 ponttal vezeti a csoportját, Wales 1 ponttal az utolsó helyen áll. A csoport másik meccsén a kétpontos Egyesült Államok találkozik a hárompontos Iránnal, tehát innen még matematikailag bármelyik csapat továbbjuthat.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!