Chris Evans a világ legszexibb pasija 2022-ben: Anyukám nagyon boldog lesz

2022. november 8. – 13:27

Másolás

Vágólapra másolva

Idén se marad a világ legszexibb pasi nélkül, a People magazin ugyanis jó szokásához híven 2022-ben is kiválasztotta, ki viselheti a megtisztelő címet: Chris Evans, akit a nagyközönség leginkább úgy ismer, Amerika Kapitány.

„Anyukám nagyon boldog lesz. Mindenre büszke, amit csinálok, de ezzel aztán tényleg dicsekedhet majd” – nyilatkozta a 41 éves színész a People magazinnak.

A magazin úgy tűnik nem nagyon tud elszakadni a Marvel szuperhősök univerzumától, tavaly ugyanis a Hangyát megformáló Paul Rudd volt a világ legszexibb férfije a People szerint, 2014-ben pedig Chris Hemsworth, azaz Thor.

Evans első filmszerepeit a 2000-es évek elején kapta, majd 2005-ben és 2007-ben két filmben is már szuperhőst alakított; ő volt Johnny Storm, vagyis a Fantasztikus Négyes Fáklyája, de az igazi nagy áttörést az hozta neki, amikor magára öltötte Amerika kapitány sávos-csillagos jelmezét. Csaknem egy évtizeden át, 10 filmben alakította ő a karaktert, melynek a Bosszúállók: Végjátékban mondott búcsút. Nem maradt azért munka nélkül, idén ő adta Buzz Lightyear hangját a Pixar Lightyear című filmjében, szerepelt a Netflix-féle Szürke emberben, és három új filmet is forgatott, köztük a 2023-as Ghosted című filmet az AppleTV+ számára.

A jövőjével kapcsolatban azt mondta, szeretne megházasodni és családot alapítani. Erre szerinte azért is készen áll, mert végre eljutott arra a pontra a karrierjében, hogy nem kell nyomnia a „padlógázt”, megengedheti magának, hogy válogasson a munkák között, és ne egy bőröndből éljen hónapokon keresztül.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!