Tökéletes kisbolt a tökéletes Kádár-kockában a tökéletes településen, bemutatja: Becsó Zsolt

2022. november 7. – 09:25

Tökéletes kisbolt a tökéletes Kádár-kockában a tökéletes településen, bemutatja: Becsó Zsolt
A képen szereplők balról jobbra: Becsó Zsolt országgyűlési képviselő; Zsiga Tamásné Melinda, Zsiga Tamás, a Nógrád Megyei Kormányhivatal Pásztói Járási Hivatal vezetőjének felesége; Skuczi Nándor, a Nógrád Megyei Önkormányzat Közgyűlésének elnöke; Berkes Balázs polgármester és a képet belengő ünnepélyes hangulat – Fotó: Becsó Zsolt hivatalos Facebook oldala

Másolás

Vágólapra másolva

A világon (egy kis fantáziával, és persze az ünnepi alkalmakra való fogékonysággal) tulajdonképpen bármit fel lehet avatni. Magyarországra ez különösen igaz, kedvenc népnemzeti hagyományunknak ezúttal Becsó Zsolt fideszes országgyűlési képviselő hódolt alázattal: kisboltot avatott, hol máshol, mint a tökéletes magyar vidéken, a Nógrád megyei Egyházasdengelegen.

De nem akármilyen kisboltot, ám! Tipp-topp, Kádár-kockába bepattintott, árstopos termékekkel és dobozos Kőbányaival telepakolt kisboltot. Bónusz: a képek tanúsága szerint nemzeti dohánybolt is jár hozzá.

Ha már avatunk, meg is kell adni a módját – tudja ezt Becsó Zsolt is: trikolór szalag, legalább három olló, négy felavató, pap, dobozos kóla és üdítő (víz az unalmasabb vendégeknek) és a nemzeti rendezvények elmaradhatatlan kelléke, a pogácsa. No és a tökéletesen megkomponált falusikisbolt-életkép: idős emberek a húspult és a vény nélkül kapható gyógyszerek társaságában.

Gratulálunk Becsó Zsolt országgyűlési képviselőnek és Berkes Balázs polgármesternek, egészen biztosak vagyunk benne, hogy a képek láttán minden avatásszakértő elégedetten csettintett.

(via 444)

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!