Karácsony: Az oktatás közös ügyünk, Kocsis: Karácsony politikai pedofil

2022. október 28. – 13:55

Másolás

Vágólapra másolva

Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere is részt vett a csütörtök reggeli budapesti élőláncon, amit diákok és tanárok szerveztek. A főpolgármester a közösségi oldalán egy szelfit is megosztott, amihez az alábbi kommentárt fűzte:

Az oktatás közös ügyünk. A gyerekek mindannyiunk közös gyerekei, a tanáraink a mi tanáraink, és mi nem adjuk a jövőnket! Legyen szabad az ország, legyen szabad az oktatás!

Erre reagált a közösségi oldalán pénteken Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője a következő eszmefuttatással:

Karácsony politikai pedofíliája: „A gyerekek mindannyiunk közös gyerekei”.
Gergely! Az én gyerekeim kicsit sem a tieid. Rohadtul tartsd magad távol tőlük!

Bár sajnos nem tudhatjuk, pontosan milyen gondolatok cikázhattak a frakcióvezető fejében a poszt megírása során, megpróbáljuk rekonstruálni az események lehetséges lefolyását:

Karácsony Gergely részt vesz az élőláncon. → Azt írja, az oktatás közös ügyünk. → Ezt azzal a szófordulattal hangsúlyozza, hogy a gyerekek mindannyiunk közös gyermekei, a tanáraink pedig a mi tanáraink. → Értsd: közös felelősségünk, hogy a magyar gyerekek és tanárok megfelelő körülmények között tanulhassanak és taníthassanak. → Kocsis Máté találkozik a bejegyzéssel. → De lehet, hogy csak a második mondat feléig olvassa el. → Arra a következtetésre juthat, hogy Karácsony szerint az összes magyar gyerek az övé. → Felháborodik, mert az ő gyerekei az övéi, nem Karácsonyé. → Attól félhet, hogy Karácsony eljön a gyerekeiért. → Politikai pedofília.

Bónuszként a Fidesz frakcióvezetőjének posztja alatt már fel is csendült a kommentkórus, zúg az „El a kezekkel a gyerekektől!”. Itt is megnyugtatunk mindenkit, Budapest főpolgármestere senkinek a gyerekéért nem jön el.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!