Kivágják a zombi II. Erzsébetet és III. Károlyt a Fallout Londonból

2022. október 20. – 21:36

Másolás

Vágólapra másolva

„Ne számítsatok rá, hogy ott lesznek. Nincs értelme a kommentekben kérdezősködni, nincs értelme nyafogni. Ez a mod hivatalos álláspontja, ami nem fog változni”

– üzente a játékosoknak Dean Carter, a Fallout London projekt fejlesztője. Akik pedig nem lesznek ott a játékban: II. Erzsébet és III. Károly zombi hasonmásai (illetve két zombi corgi, akik Erzsébetet kísérték volna).

Fotó: Tony Sart
Fotó: Tony Sart

A Fallout egy népszerű videójáték-sorozat, ami egy atomháború utáni Földön játszódik. Ennek (egészen pontosan a Fallout 4-nek) az egyik készülő oldalága a Fallout London, ami egy mod, vagyis rajongók által készített, nem hivatalos kiegészítő. A modok pedig sokszor többet megengednek maguknak, mint ami egy profi kiadó szűrőjén átmenne, például egy királyi család idős tagjait zombisítják. II. Erzsébet halála után viszont az alkotók nem akartak tovább tiszteletlenek lenni, kivágják a projektből az előző és a jelenlegi brit uralkodó karakterét. „Mindig is úgy véltük, hogy ha ő meghalna, mielőtt a mod elkészülne, akkor azt megváltoztatnánk” – fogalmazott Carter a csapat legutóbbi videójában.

A Fallout London a két királyi zombi nélkül is érdekes lesz, mert az ambiciózus rajongói projekt erőssége a környezet. A Fallout-részek jellemzően Amerikában játszódnak, a Fallout London viszont egy európai világvárost épít fel, hatalmas területen. A készülő mod annyira meggyőző, hogy a Falloutokat fejlesztő Bethesda több embert is leigazolt már a csapatból. A tervek szerint a Fallout London 2023-ban készül el.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!