Ritkán látni ilyen tuningolt Ladát, a rendőröknek mégse jött be

2022. október 16. – 14:07

Másolás

Vágólapra másolva

Pacek a stiló – gondolhatta autója láttán annak a Ladának a tulajdonosa, akit nemrég lekapcsoltak a rendőrök Bonyhádnál. A képek alapján nehéz is lett volna elsumákolni, hogy a veterán autót nemcsak nagyon szépen karbantartották, hanem szépen át is alakították.

A Lada szokatlan színe és az átláthatatlanra feketített ablakok még hagyján, ezeket minden bizonnyal még elnézték volna a rendőrök, tulajdonképpen ízlés kérdése. De a leültetett futómű és a tőcsavaros kerékagyak már nem jöttek be a hatóságoknak. A sufnituning koronájának legszebb éke mindenképpen az elejére tett, kb. egy méter széles fényhíd volt – ennek felszerelése amúgy nem szabálytalan, de a közúton nem használható.

A fényhidas Lada eleje – Fotó: Police.hu
A fényhidas Lada eleje – Fotó: Police.hu
A tuningolt Lada hátulja – Fotó: Police.hu
A tuningolt Lada hátulja – Fotó: Police.hu

„A kocsi sofőrje és egyben tulajdonosa, egy 27 éves helyi férfi nemtetszését fejezte ki az intézkedés miatt” – írja, a Police.hu. Nekem sem tetszene, ha leszólná a rendőr a kocsim kinézetét, de a helyzet az, hogy a módosítások miatt a kocsi alól kilógtak a kerekek, ami a hatóságok szerint balesetveszélyes.

Ráadásul a kocsi átalakításához szükséges engedélyek hiányoztak is, sőt, amikor kérték az autó forgalmi engedélyét, az sem volt meg. A rendőrök emiatt szabálysértési eljárást kezdeményeztek, és jelezték a közlekedési hatóságnak is, hogy az autót feltehetően engedély nélkül tuningolták.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!