Orgonakoncert közben kezdett el énekelni Pablo, a kecske egy angliai székesegyházban

2022. október 5. – 16:07

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Ellopta a show-t Pablo, a kétéves kecske, amikor a worcesteri székesegyház ceremóniáján orgonakoncert közben elkezdett „énekelni” – írja a BBC. A ceremóniát azért tartották, hogy a helyiek közösen mondjanak áldást az állatokért. Pablo rögtönzött koncertjéről videó is készült, amit az angliai székesegyház saját TikTok-oldalán is megosztott. A videót már 1,7 millióan látták, és 260 ezren kedvelték.

Pablót és alpaka barátait egy helyi állattartó, Oliver Arundal vitte el a ceremóniára, miután a székesegyház arra kérte őt, hogy hozzon magával néhány állatot az egyház éves eseményére. „Kiválasztottuk a legjobb állatainkat, akiket lehet sétáltatni, és tudnak viselkedni”– mesélte az állatok gazdája. Nos, mint utóbb kiderült, ez nem igaz – tette hozzá Arundal, ugyanis Pablo és társai mindenhova odapiszkítottak, a csúcs pedig az volt, mikor Pablo „dalra fakadt”.

Pablo műsora szerencsére mindenkinek nagyon tetszett, olyannyira, hogy a székesegyház kanonokja, Stephen Edwards azt mondta, hogy jövőre is szívesen látják az állatokat, különösen Pablót.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!