Rablás közben a házban felejtette táskáját, majd a rendőrök mellől próbálta visszacsenni azt egy tolvaj

2022. szeptember 27. – 08:34

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Bejelentés érkezett hétfő reggel a Kecskeméti Rendőrkapitányságra: egy idős nő szólt, hogy az éjszaka során valaki több dolgot is ellopott tőle. A 69 éves nő arról számolt be, hogy a tolvaj este bemászott hozzá a kapun, majd ellopta az autó akkumulátorát, kirámolta a nyári konyhát, elhozta a kerti gépeket a fészerből, és ellopott egy talicskát is, hogy abban szállítsa a zsákmányát.

A tolvaj azonban nem volt elég figyelmes: a saját táskáját ellenben a kirámolt házban hagyta.

A táskát a kapu előtt találta meg a kirabolt nő. A kecskeméti járőrök közben megérkeztek a helyszínre, és egyszerűen muszáj most ezt a fordulatot is vastag betűkkel kiemelni:

Azt vették észre, hogy a tolvaj időközben visszajött a helyszínre, hogy a járőrök mellett megpróbálja visszacsenni a táskáját.

A rendőrök átvizsgálták a 26 éves férfi ruházatát, több ellopott tárgyat is megtaláltak nála. A környéken az ellopott kerti gépeket is megtalálták a rendőrök, ezeket addigra már eladta a tolvaj. A férfit előállították és őrizetbe vették, azonban bódult állapota miatt kórházba szállították további ellátásra. Az előkerült holmikat visszaadták a tulajdonosának a rendőrök.

A tolvaj táskájának tartalma – Forrás: Police.hu
A tolvaj táskájának tartalma – Forrás: Police.hu

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!